FR | NL

Sees

Personal Coaching

picture

Na een volledige analyse van uw conditie en sportief niveau, helpen we uw doelstellingen op korte en lange termijn te bepalen. Zo bouwen we een planning op die aan uw verwachtingen voldoet.

Sportkamp

picture

Concept Training, is ook sport voor iedereen. Zo organiseren we sportkampen voor kinderen van 3 tot 13 jaar. Maar ook sportdagen of verjaardags- feesten met thema “sport”.

.

Voedsel Advies

picture

Voor een betere begeleiding, zal uw sportprogramma aangepast worden in samenspraak met een diëtiste. M.a.w. ik zal u niet alleen in uw sportprogramma vergezellen, uw voeding zal eveneens gevolgd worden indien u dit wenst. Dit is om je doelstellingen op een optimale wijze te verwezenlijken. 

Sportkamp

VO2 KIDZ is een programma dat verschillende activiteiten omvat dat ten doel heeft om kinderen de smaak en de gewoonte van sport en bewegen te geven. Alle dagen bewegen bevordert de versterking van de spieren, de stevigheid van de beenderen, de houding van het lichaam, verbetert het evenwicht, helpt de fysische conditie vooruit en helpt voor de handhaving van het ideale gewicht. Deze fysische activiteiten verminderen eveneens de stress en versterken het zelfvertrouwen.

VO2Kidz is een reeks oefeningen die voor kinderen van 3 tot 12 jaar zijn ontworpen. Deze reeks onderscheidt zich van de traditionele lessen lichamelijke opvoeding die in het onderwijs worden gegeven.

Deze les fitness bevat volgende aspecten:

  • Er is een verhoging in cardio doordat de kinderen zich verplaatsen, lopen, springen,…

  • Er wordt veel aandacht gegeven om de fijne motoriek te ontwikkelen. Zo wordt er vooral gefocused op de psychomotoriek, d.w.z. de kennis van hun eigen lichaam (links, rechts, boven, onder, achter, voor,…) en hoe de kinderen hun lichaam in de ruimte kunnen  verplaatsen.

  • De reeks oefeningen worden ondersteund door muziek. Dit is zeer aantrekkelijk en zeker voor kinderen want ze kunnen  met hun lichaam op het ritme van de muziek bewegen.

  • Het is een zeer gevarieerde cursus met een uitvoerige structuur.

    De reeks oefeningen worden aangepast aan de ontwikkeling en de motorische capaciteiten van de kinderen per leeftijd.